Muş Selcen Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sektörde tercih edilen ve takdir gören Selcen Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi´ni seven ve kurumumuza ilgi duyan elemanlar yetiştirmek.Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Okulun fiziki şartlarını en iyi duruma getirerek karşılaşılabilecek problemleri en aza indirip eğitimde kaliteyi arttırarak dünya standartlarında bir eğitim kurumu olmak. Öğrencilerimizi kendine, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimiz zihinlerinde insanı düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir eğitim öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.Öğrencilerimizi toplumun sorumlu ve uyumlu, toplum ilke ve değerlerine sahip, kendini ifade edebilen bireyleri olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00 16.50
Lojman: 4 - Dört daireli, doğal gaz ısıtmalı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://selcenhatun.meb.k12.tr

Adres - Zafer Mahallesi, İstasyon Cd., 49200 Muş Merkez/Muş

Yerleşim Yeri - Zafer Mahallesi İstasyon Caddesi

Adres - Zafer Mahallesi, İstasyon Cd., 49200 Muş Merkez/Muş

Ulaşım Okulumuza "İstaston-Belediye" şehir dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez